James Cook Хумус з грибами
Характеристики та опис James Cook Хумус з грибами
Хумус з грибами - вегетаріанська страва швидкого приготування для використання в походах, подорожах, виїздах на природу, кемпінгах або відрядженнях. Пакет містить одну порцію сухого продукту для дорослої людини. Упаковка з застібкою zip-lock може бути використана як миска.
Нут (турецький горох, баранячий горох) - рослина сімейства бобових. Боби нуту мають високий вміст рослинного білка і низьку жирність. Традиційно використовується в стравах східної кухні для приготування хумуса, а також у ведичній та вегетаріанській кухні як замінник м'яса.
- Виготовлено методом сублімаційного сушіння натуральних продуктів.
- Не містить барвників, консервантів та підсилювачів смаку.
Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити й залити 250 мл окропу, добре перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 8 хвилин.
Склад страви JAMES COOK Хумус з грибами:
- хумус (нут) 84%
- печериці 10%
- морква
- цибуля ріпчаста 2%
- часник
- чорний перець мелений
- кунжут смажений 2%
- сіль 1,5%
Характеристики страви JAMES COOK Хумус з грибами:
- харчова цінність на 100 г: білки 19,8 г, жири 18,6 г, вуглеводи 40,5 г
- харчова цінність на порцію: білки 11,9 г, жири 11,2 г, вуглеводи 24,41 г
- енергетична цінність на 100 г: 543 Ккал / 2273 кДж
- енергетична цінність на порцію: 327 Ккал / 1369 кДж
Вага нетто: | 0.09 кг |
---|---|
Вага брутто: | 0.1 кг |
Термін зберігання: | 12 місяців з дати виготовлення |
Розміри: | 16 × 17 × 3 см |