Voyager Паста з прованським томатним соусом
Характеристики та опис Voyager Паста з прованським томатним соусом
Паста з прованським томатним соусом - вегетаріанська страва швидкого приготування (макарони з томатним соусом та прованськими травами) для використання в походах, подорожах, виїздах на природу, кемпінгах або відрядженнях. Пакет містить одну порцію їжі для дорослої людини, має застібку zip-lock і може бути використаний як миска.
Виготовлено методом сублімаційного сушіння натуральних продуктів.
Ліофілізація (сушка сублімації) - спосіб сушіння натуральних продуктів без впливу високих температур. Підготовлені продукти спочатку швидко заморожують, після чого у вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан (не перетворюючись на воду). При такому способі сушіння видаляється до 92% води та продукти зберігають максимально можливу кількість корисних речовин, а також смак, запах і колір. Висушена таким способом їжа герметично упаковується в спеціальні пакети та має тривалий термін зберігання (до 25 років) незалежно від температури й вологості навколишнього середовища.
Ліофілізації піддаються будь-які продукти: м'ясо, фрукти, овочі, крупи та гарніри, молочні продукти. Для сушіння використовують тільки свіже високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити й залити 220 мл окропу, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 5 хвилин. Залежно від бажаної консистенції кількість води можна збільшити або зменшити.
Переваги сублімованих продуктів Voyager:
- мала вага та об'єм в сухому стані зручний під час транспортування та зберігання
- збалансоване меню з різноманітних страв, в тому числі солодкі, вегетаріанські та десерти
- тривалий термін зберігання продуктів незалежно від умов зовнішнього середовища
- легке і швидке приготування
- багатофункціональний пакет захищений від випадкового відкривання і може бути використаний як миска
Склад страви Паста з прованським томатним соусом:
- макарони попередньо підготовлені 75% (глютен)
- помідори 13,6%
- молочний жир
- сіль
- прованські трави
- спеції
Алергени: глютен, молоко
Характеристики страви Voyager Паста з прованським томатним соусом:
- енергетична цінність на 100 г: 1 557 кДж / 367 ккал
- харчова цінність на 100 г:
- жири 6,1 г, в т.ч. насичені 0,6 г
- вуглеводи 68,8 г, в т. ч. цукор 9 г
- білки 11,3 г
- сіль 3,1 г
Специфікації Voyager Паста з прованським томатним соусом:
- термін зберігання: 24 міс
- вага нетто: 90 г
- артикули виробника: b142
- EAN код: 3760014421426
- оригінальна назва: Pasta with provençal tomato sauce