Voyager Паста з куркою і соусом карі
Характеристики та опис Voyager Паста з куркою і соусом карі
Паста з куркою і соусом карі - бестселер серед сублімованих продуктів Voyager. Ця страва швидкого приготування (макарони з куркою і соусом) зручнf для використання в походах, подорожах, виїздах на природу, кемпінгах або відрядженнях. Пакет містить 80 (125) г сублімату, має застібку zip-lock може бути використаний як миска.
Виготовлено методом сублімаційного сушіння натуральних продуктів.
Ліофілізація (сушка сублімації) - спосіб сушіння натуральних продуктів без впливу високих температур. Підготовлені продукти спочатку швидко заморожують, після чого у вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан (не перетворюючись на воду). При такому способі сушіння видаляється до 92% води та продукти зберігають максимально можливу кількість корисних речовин, а також смак, запах і колір. Висушена таким способом їжа герметично упаковується в спеціальні пакети та має тривалий термін зберігання (до 25 років) незалежно від температури й вологості навколишнього середовища.
Ліофілізації піддаються будь-які продукти: м'ясо, фрукти, овочі, крупи та гарніри, молочні продукти. Для сушіння використовують тільки свіже високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити й залити близько 200 мл (на 80 г) (або 300-350 мл на 125 г) окропу, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 5 хвилин. Залежно від бажаної консистенції кількість води можна збільшити або зменшити.
Переваги сублімованих продуктів Voyager:
- мала вага та об'єм в сухому стані зручний під час транспортування та зберігання
- збалансоване меню з різноманітних страв, в тому числі солодкі, вегетаріанські та десерти
- тривалий термін зберігання продуктів незалежно від умов зовнішнього середовища
- легке і швидке приготування
- багатофункціональний пакет захищений від випадкового відкривання і може бути використаний як миска
Склад страви Паста з куркою і соусом карі:
- макарони попередньо підготовлені 65,1%
- курятина 16% (яйця)
- соус карі 11,2% (глютен, молоко)
- молочний жир
- яйця
- петрушка
- спеції
- сіль
Алергени: яйця, молоко, глютен
Характеристики страви Voyager Паста з куркою і соусом карі:
- енергетична цінність на пакет 80 г: 1337 кДж / 316 ккал
- енергетична цінність на 100 г: один тисяча шістсот сімдесят дві кДж / 395 ккал
- харчова цінність на 100 г:
- жири 6,5 г, в т.ч. насичені 0,7 г
- вуглеводи 60,3 г, в т. ч. цукор 3,5 г
- білки 24,2 г
- сіль 2,5 г
- термін зберігання: 36 міс
Специфікації Voyager Паста з куркою і соусом карі:
- вага нетто: 80 г, 125 г
- артикули виробника: b104 (80 г), b110 (125 г)
- EAN код: 3760014421044 (80 г), 3760014421105 (125 г)
- оригінальна назва: Pasta and chicken with curry sauce