Voyager Паста болоньєзе
Характеристики та опис Voyager Паста болоньєзе
Паста болоньєзе - м'ясне блюдо швидкого приготування (макарони з яловичиною і соусом болоньєзе) зручно для використання в походах, подорожах, виїздах на природу, кемпінгах або відрядженнях. Пакет містить кількість сублімату, розраховане на одну 80 (130) г або на два (160 г) порції для дорослої людини, має застібку zip-lock може бути використаний як миска.
Виготовлено методом сублімаційного сушіння натуральних продуктів.
Ліофілізація (сушка сублімації) - спосіб сушіння натуральних продуктів без впливу високих температур. Підготовлені продукти спочатку швидко заморожують, після чого у вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан (не перетворюючись на воду). При такому способі сушіння видаляється до 92% води та продукти зберігають максимально можливу кількість корисних речовин, а також смак, запах і колір. Висушена таким способом їжа герметично упаковується в спеціальні пакети та має тривалий термін зберігання (до 25 років) незалежно від температури й вологості навколишнього середовища.
Ліофілізації піддаються будь-які продукти: м'ясо, фрукти, овочі, крупи та гарніри, молочні продукти. Для сушіння використовують тільки свіже високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити й залити близько 200 мл (на 80 г), 300 мл (на 125 г) або 400 мл (на 160 г) окропу, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 5 хвилин. Залежно від бажаної консистенції кількість води можна збільшити або зменшити.
Переваги сублімованих продуктів Voyager:
- мала вага та об'єм в сухому стані зручний під час транспортування та зберігання
- збалансоване меню з різноманітних страв, в тому числі солодкі, вегетаріанські та десерти
- тривалий термін зберігання продуктів незалежно від умов зовнішнього середовища
- легке і швидке приготування
- багатофункціональний пакет захищений від випадкового відкривання і може бути використаний як миска
Склад страви Паста болоньєзе:
- макарони попередньо підготовлені 64%
- яловичина 16,2% (яйця, молоко)
- помідори 11,2%
- спеції
- сіль
- трави
Алергени: яйця, молоко, глютен
Характеристики страви Voyager Паста болоньєзе:
- енергетична цінність на 100 г: 1611 кДж / 381 ккал
- харчова цінність на 100 г:
- жири 8 г, в т.ч. насичені 2,1 г
- вуглеводи 59,2 г, в т. ч. цукор 7,5 г
- білки 19,8 г
- сіль 3,2 г
- термін зберігання: 48 міс.
Специфікації Voyager Паста болоньєзе:
- вага нетто: 80 г, 130 г, 160 г
- артикули виробника: b106 (80 г), b169 (130 г), b136 (160 г)
- EAN код: 3760014421068 (80 г), 3760014421693 (130 г), 3760014421365 (160 г)
- оригінальна назва: Pasta bolognese