Voyager Курка джамбалая з креветками
Характеристики та опис Voyager Курка джамбалая з креветками
Курка джамбалая з креветками - пряне м'ясне блюдо швидкого приготування східної кухні (рис з куркою та креветками) для використання в походах, подорожах, виїздах на природу, кемпінгах або відрядженнях. Пакет містить одну порцію їжі для дорослої людини, має застібку zip-lock і може бути використаний як миска.
Виготовлено методом сублімаційного сушіння натуральних продуктів.
Ліофілізація (сушка сублімаційна) - спосіб сушіння натуральних продуктів без впливу високих температур. Підготовлені продукти спочатку швидко заморожують, після чого у вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан (не перетворюючись на воду). При такому способі сушіння видаляється до 92% води, продукти зберігають максимально можливу кількість корисних речовин, а також смак, запах і колір. Висушена таким способом їжа герметично упаковується в спеціальні пакети та має тривалий термін зберігання (до 5 років) незалежно від температури й вологості навколишнього середовища.
Ліофілізації піддаються будь-які продукти: м'ясо, фрукти, овочі, крупи та гарніри, молочні продукти. Для сушіння використовують тільки свіже високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити й залити близько 200 мл (на 80 г) окропу, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 5 хвилин. Залежно від бажаної консистенції кількість води можна збільшити або зменшити.
Переваги сублімованих продуктів Voyager:
- мала вага та об'єм в сухому стані зручний під час транспортування та зберігання
- збалансоване меню з різноманітних страв, в тому числі солодкі, вегетаріанські та десерти
- тривалий термін зберігання продуктів незалежно від умов зовнішнього середовища
- легке і швидке приготування
- багатофункціональний пакет захищений від випадкового відкривання і може бути використаний як миска
Склад страви Voyager Курка джамбалая з креветками:
- рис попередньо оброблений 54%
- курятина і креветки (ракоподібні) 15%
- банан (сульфіти)
- цибуля
- часник
- гірчиця
- картопляний крохмаль
- овочі (цибуля, помідори, перець)
- насіння (льон, чіа, гарбуз)
- курячий бульйон (сіль, цукор, ароматизатори, куряче м'ясо і жир, яйця, дріжджі, спеції та приправи, антиоксидант: натуральний екстракт розмарину)
- сіль
Алергени: ракоподібні
Характеристики страви Voyager Курка джамбалая з креветками:
- енергетична цінність на пакет: 1240 кДж / 294 ккал
- енергетична цінність на 100 г 1550 кДж / 367 ккал
- харчова цінність на 100 г:
- жири 3,8 г, в т.ч. насичені 0,6 г
- вуглеводи 66,4 г, в т. ч. цукор 6 г
- харчові волокна 4,7 г
- білки 14,1 г
- сіль 2,1 г
Специфікації Voyager Курка джамбалая з креветками:
- вага нетто: 80 г
- артикул виробника: B200
- EAN код: 3760014422041
- EAN код: 3760014422041
- оригінальна назва: Chicken jambalya with shrimps