Їжа швидкого приготування Travellunch Паста з білими грибами 2 порції 50229
Оберіть варіант
Самовивіз | Сьогодні |
Безкоштовно
|
|
Відправка Новою Поштою | Сьогодні |
Від 45 грн
Від 5000 безкоштовно
|
|
Адресна доставка | Уточніть у менеджера |
Від 45 грн
Від 5000 безкоштовно
|
Характеристики та опис Їжа швидкого приготування Travellunch Паста з білими грибами 2 порції 50229
Паста з білими грибами 2 порції 50229 - вегетаріанська страва швидкого приготування (макарони з грибами 2 порції) для використання в походах, подорожах, виїздах на природу, кемпінгах або відрядженнях. Містить дві порції сухого продукту, які розраховані на двох дорослих людей. Упаковка з застібкою zip-lock може бути використана як миска.
Виготовлено методом сублімаційного сушіння натуральних продуктів.
Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити й залити 700 мл окропу, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 5 -10 хвилин.
Склад страви Travellunch Pasta Porcini 250 g:
- макарони 44% (пшеничне борошно, яєчний білок, сіль)
- модифікований крохмаль
- незбиране сухе молоко
- гриби 8%
- незбиране сухе молоко
- сухі вершки
- смажена цибуля 8% (цибуля 76%, пальмова олія, пшеничне борошно)
- пальмова олія
- мальтодекстрин
- лактоза
- молочний білок
- сіль
- трави
- спеції
- ароматизатори
- дріжджовий екстракт
- томатний порошок
- цибуля
Алергени: глютен, яйця, молоко. Може містити сліди селери, сої та сульфітів.
Характеристики страви Travellunch Pasta Porcini 250 g:
- артикул виробника: 50229
- вага: 250 г
- енергетична цінність на 100 г: тисяча вісімсот сорок два кДж / 439 ккал
Харчова цінність на 100 г:
- жири 19 г, в т. ч. насичені 11 г
- вуглеводи 51 г, в т. ч. цукор 8,8 г
- білки 11 г
- сіль 3,5 г
Основні характеристики: | Зручно готувати у похідних умовах, Економія ваги та часу, Калорійне харчування |
---|---|
Тип страви: | Другі страви |
Поживна (харчова) цінність 100 гр продукту: | 439 |
Калорійність (енергетична цінність): | 219 кКал |
Вага нетто: | 2 х 0.050 кг |
Термін зберігання: | 5 років від дати виготовлення |