Voyager Паста з куркою і кабачком цукіні
Характеристики та опис Voyager Паста з куркою і кабачком цукіні
Паста з куркою і кабачком цукіні - м'ясне блюдо швидкого приготування яке зручне для використання в походах, подорожах, виїздах на природу, кемпінгах або відрядженнях. Пакет містить 125 г сублімату, має застібку zip-lock може бути використаний як миска.
Виготовлено методом сублімаційного сушіння натуральних продуктів.
Ліофілізація (сушка сублімації) - спосіб сушіння натуральних продуктів без впливу високих температур. Підготовлені продукти спочатку швидко заморожують, після чого у вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан (не перетворюючись на воду). При такому способі сушіння видаляється до 92% води та продукти зберігають максимально можливу кількість корисних речовин, а також смак, запах і колір. Висушена таким способом їжа герметично упаковується в спеціальні пакети та має тривалий термін зберігання (до 25 років) незалежно від температури й вологості навколишнього середовища.
Ліофілізації піддаються будь-які продукти: м'ясо, фрукти, овочі, крупи та гарніри, молочні продукти. Для сушіння використовують тільки свіже високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.
Спосіб приготування: перед вживанням струсити пакет, відкрити й залити 280 мл (на 125 г) окропу, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 5 хвилин. Залежно від бажаної консистенції кількість води можна збільшити або зменшити.
Переваги сублімованих продуктів Voyager:
- мала вага та об'єм в сухому стані зручний під час транспортування та зберігання
- збалансоване меню з різноманітних страв, в тому числі солодкі, вегетаріанські та десерти
- тривалий термін зберігання продуктів незалежно від умов зовнішнього середовища
- легке і швидке приготування
- багатофункціональний пакет захищений від випадкового відкривання і може бути використаний як миска
Склад страви Паста з куркою і кабачком цукіні:
- макарони попередньо підготовлені 53,6%
- курятина 15% (яйця)
- молочний жир
- овочі (цукіні 6%, цибуля)
- картопляний крохмаль
- спеції
- сіль
- ароматизатори
Характеристики страви Voyager Паста з куркою і кабачком цукіні:
- енергетична цінність на пакет 125 г: 2210 кДж / 524 ккал
- енергетична цінність на 100 г: 1 768 кДж / 419 ккал
- харчова цінність на 100 г:
- жири 13,6 г, в т.ч. насичені 1,3 г
- вуглеводи 53,4 г, в т. ч. цукор 3,9 г
- білки 21,7 г
- сіль 1,5 г
- термін зберігання: 48 міс.
Специфікації Voyager Паста з куркою і кабачком цукіні:
- вага нетто: 125 г
- артикули виробника: b147 (125 г)
- EAN код: 3760014421471 (125 г)
- оригінальна назва: Pasta and chicken with zucchini