Їжа швидкого приготування Adventure Food Експедиційний сніданок Expedition breakfast
Оберіть варіант
Самовивіз | Сьогодні до 19:00 |
Безкоштовно
|
|
Відправка Новою Поштою | Уточніть у менеджера |
Від 45 грн
Від 5000 безкоштовно
|
|
Адресна доставка | Уточніть у менеджера |
Від 45 грн
Від 5000 безкоштовно
|
Характеристики та опис Їжа швидкого приготування Adventure Food Експедиційний сніданок Expedition breakfast
Експедиційний сніданок Expedition breakfast - блюдо швидкого приготування - вівсяна каша з горіхами та фруктами. Смачний гарячий сніданок для використання в походах, подорожах, виїздах на природу, кемпінгах або відрядженнях. Пакет містить одну порцію їжі для дорослої людини. Термоупаковка із застібкою zip-lock використовується як миска.
Виготовлено методом сублімаційного сушіння натуральних продуктів.
Спосіб приготування: струсити пакет, відкрити, розправити дно, прибрати пакетик з поглиначем вологи (силікагелем) і залити окропом до лінії 5 (близько 150 мл), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та почекати 8 хвилин.
Склад страви Adventure Food Експедиційний сніданок Expedition breakfast:
- журавлина
- вівсяні пластівці 25%
- фундук 10%
- цукор
- родзинки 10%
- пшеничні пластівці
- яблуко 6%
- соняшникова олія
- глюкозний сироп
- сіль
- консервант (E220)
Характеристики страви Adventure Food Експедиційний сніданок Expedition breakfast:
- алергени: глютен, молоко, горіхи. Може містити сліди арахісу
- енергетична цінність порції: 600 ккал (2512 кДж)
- енергетична цінність на 100 г: 421 ккал (1 762 кДж)
харчова цінність на 100 г:
- жири 16,9 г, в т. ч. насичені 6,5 г
- вуглеводи 53,6 г, в т. ч. цукор 29,9 г
- білки 13,3 г
- сіль 0,2 г
- харчові волокна: 5,7 г
Основні характеристики: | Зручно готувати у похідних умовах, Не потребує посуду, Економія ваги та часу |
---|---|
Тип страви: | Солодкі страви |
Вегетаріанські страви: | Так |
Поживна (харчова) цінність 100 гр продукту: | 420 |
Калорійність (енергетична цінність): | 600 кКал |
Вага нетто: | 0.142 кг |
Термін зберігання: | 48 місяців з дати виготовлення |