Куди сходити в похід взимку на стику 2015-2016 років, в Новий рік і Різдво?

Багато хто вже визначилися, як провести свята. Для любителів активного відпочинку це також особливі дні. Ідеї з'являються найрізноманітніші, любителям походів хочеться чогось вражаючого і незабутнього, як і іншим звичайним громадянам нашої країни. І тут є два шляхи - піти зимовий похід в рідні Карпати, або, приміром, присвятити святкову новорічну відпустку походам по теплій і привітній Туреччині?

Зимний поход

Походи в зимову пору року чудово загартують Вас перед взяттям більш високих гірських висот. Такими як Памір, Кавказ, Гімалаї. Наші Карпати - прекрасна початкова школа для людей, що прагнуть стати своїм серед льодовиків і снігів більш сер'йозних вершин. У Карпатах вам буде легше, оскільки Ви не відчуєте браку кисню, та й пересування можливе без альпіністських пристосувань.

Восхождение на Эльбрус

Але з суворою вдачею погоди в зимових Карпатах ви познайомитеся обов'язково! Тут ви і навчитеся спати в снігу, випробуєте на міцність і комфорт своє спорядження, похідний одяг і взуття.

Якщо ви новачок, і не знаєте, що взяти з собою в похід, зверніться до фахівців турклубу OutdoorUkraine, вони точно вам допоможуть не помилитися у виборі. Команда тут досвідчена, можете бути впевнені на 100%.

 А за покупками приходьте до нас в магазин Каприкорн!

Крім цього, новачкам необхідно серйозно поставитися до медичних протипоказань, з якими в похід взимку ходити не варто.

Поход по Турции

Прийняти остаточне рішення у виборі, куди піти в похід на Новий рік і Різдво, допоможе Вам знайомство з відгуками, звітами та перегляд відеоматеріалів про походи турклубу, яких предостатньо на сайті цієї організації.

Приміром, ось короткий відеоогляд походу в Карпати в січні 2014 року.

 
 
Зимові казкові Карпати або тепла ласкава Туреччина - вирішувати тільки Вам! Вдалих свят!
Підпишись на новини
Ви також дивились
Шкарпетки Lorpen S2KS дитячі
Шкарпетки Lorpen S2KS дитячі
Товар недоступний
Льодобур Petzl Laser Sonic
Льодобур Petzl Laser Sonic
Товар недоступний
Показати всі (48)